Foto update
Blijf op de hoogte en volg Daisy
29 November 2008 | Marokko, Ouarzazate
- vier dagen Marrakech
- uitstapje naar Cascades d'Ouzoud
- twee dagen Ouarzazate
Morgen ga ik richting woestijn! :D
29 November 2008 - 20:52
Henri En Liedy:
Lieve Dees,
Lekker eng die slang op je hoofd. Wat ontzettend mooi die waterval, zal indrukwekkend geweest zijn omdat te zien en te horen ook. Jammer dat het lastig is om de filmpjes erop te krijgen, Ze zijn erg kort! Maar ja als je thuis bent zien we de volledige film. En nu ga je dan naar de woestijn, pas goed op je zelf.
Een hele dikke knuffel van pap, mam en Luke. Enneh......nog 24 dagen!!!! -
30 November 2008 - 10:33
Joke V. Veen:
Hoi Dees, haloween is voorbij maar jij zit er nog volop tussen! Mooi weer trouwens en wat beleef je veel. Ik zal een chocoladeletter bewaren voor je en wens je veel plezier. Goede reis in de woestijn. Groeten van ons allemaal. -
01 December 2008 - 08:17
Sharon:
Hoi Dees,
Wat een gave foto's! Die waterval ziet er echt geweldig uit! En wat een lieve aapjes, helemaal leuk!
Ben benieuwd hoe het in de woestijn is, lijkt me wel erg gaaf!
Veel plezier!
Liefs, Arjan en Sharon
01 December 2008 - 10:46
Tante Sietske :
ik volg je en vind het heel erg knap hoor wees voorzichtig wand je ben een mooi meisie en daar zijn ze gek op heel veel groeten en veel plezier van ome kees en tante sietske -
01 December 2008 - 16:21
Kees En Betty:
Lieve Daisy, Gave foto's zeg! Er zijn toch een aantal dingen die jij wel en wij niet gezien hebben daar in Marrakech.
Die waterval is ook prachtig. Wij zijn in Marokko ook naar een waterval geweest, (weten niet of het dezelfde was) maar die stond toen droog. Goede reis verder en nog maar 22 nachtjes!
03 December 2008 - 19:21
Sophia:
Hoi daisy! Op de foto's te zien heb je het goed naar je zin! Geniet van alles wat je ziet en pas goed op jezelf! Is een ervaring die niemand meer van je afneemt. x sophia