Rabat - Reisverslag uit Rabat, Marokko van Daisy Voorn - WaarBenJij.nu Rabat - Reisverslag uit Rabat, Marokko van Daisy Voorn - WaarBenJij.nu

Rabat

Blijf op de hoogte en volg Daisy

13 November 2008 | Marokko, Rabat

Ben ondertussen aangekomen in Rabat, de hoofdstad van Marokko!

En ik heb gister in Meknès mijn vliegticket gekocht via internet!
Ik heb om een aantal redenen besloten om vanuit Marokko eerst terug naar huis te vliegen in plaats van naar Zuid-Afrika...
De belangrijkste reden is dat ik het niet goed aandurf om daar alleen heen te gaan, zonder te weten waar ik heen kan, hoe ik er heen kan, wie ik kan vertrouwen, enz. Zuid-Afrika is daarin toch wel net iets anders als Europe en Marokko. Ik had gehoopt wat meer aan mn contacten daar te hebben, maar dit valt helaas wat tegen. Ik wil daarom vanaf Nederland mijn reis in Zuid-Afrika wat beter organiseren.
Daarnaast gaan alle vluchten vanaf Marokko met een "omweg" naar Zuid-Afrika, waardoor ik hoe dan ook eerst richting huis kom, dus waarom dan niet even blijven om de feestdagen gezellig thuis te vieren? :p
En stiekem mis ik Roy natuurlijk gewoon heel erg!

Ik vind het uiteraard super jammer om mn reis te moeten onderbreken, vind het namelijk super tof om zoveel te reizen en te zien en om zoveel mensen te ontmoeten!
Maar ik heb gelukkig nog een heel leven voor me om te reizen.. :p

Ik vlieg 23 december van Agadir naar Amsterdam!

En begin januari vertrek ik hopelijk naar Zuid-Afrika!

Maar nu eerst nog ruim een maand genieten van mijn tijd in Marokko!

• 13 November 2008 - 17:11

Liedy:

Lieve Dees,

Wij wisten dit natuurlijk al wat langer maar het was heel fijn om gisteren jouw vluchtgegevens te ontvangen via je mail! Wij kijken er enorm naar uit hoor! We gaan er heel gezellige feestdagen van maken ok? Deessie Feessie dagen....ha ha!
    Ziet er leuk uit dat paardenritje. Nou meid ga nog lekker genieten van het reizen en ook vooral nog even heerlijk aan het strand hoor in het zuiden!! Je moet per slot van rekening je bikini nog uit proberen...haha.

Dikke kus pap & mam XXX

• 13 November 2008 - 19:18

Joke:

Ha Daisy,
    Ik had het ook al begrepen van je moeder maar verstandig hoor om je plannen aan te passen.georganiseerd is toch veel beter en nu zie je ook iedereen weer rond de feestdagen. Maak er nog maar een fijne tijd van en zo te zien lukt dat aardig.

Groetjes van ons 4en

• 13 November 2008 - 21:14

Nel:

Goh, beetje jammer voor je die onderbreking, maar wel hartstikke verstandig!
    en zo heb je eigenlijk twee keer plezier, want nu worden het twee reizen ipv een!

(zie je wel Liedy: wat een verstandige dochter je hebt!!)

• 14 November 2008 - 09:31

Joke (de V. Veentjes:

Hoi Dees. Wat goed van je dat je dat inziet! Fijn om je straks weer even te zien. Natuurlijk ga je nog terug maar eerst "Feessie met Deessie"! Liefs van ons allemaal, Joke

• 15 November 2008 - 20:00

Betty:

Je hebt natuurlijk al genoeg gehoord hoe verstandig het is om niet alleen door Zuid Afrika te reizen en hoe goed het is dat je met de feestdagen thuis bent maar ik ben het er wel helemaal mee eens. Heb leue dagen met je moeder gehad in Scheveningen/Den Haag. Tarzan (de musical) was geweldig. Nou Daisy, geniet nog even van de zon en warmte! Tot snel, dikke kus, Betty

• 17 November 2008 - 22:48

Steffi:

Ik had het stiekum al gehoord van je moeder op de studiedag van SKH, maar nu dan uit de eerste hand ;) Jammer dat je je reis niet gelijk door kunt zetten, maar wel het aller verstandigste wat je kunt doen! Als je een georganiseerde reis naar Zuid-Afrika is www.djoser.nl zeker aan te raden, mijn nichtje werkt daar als reisbegeleider en heeft altijd stoere verhalen :D X