Marrakech - Reisverslag uit Rabat, Marokko van Daisy Voorn - WaarBenJij.nu Marrakech - Reisverslag uit Rabat, Marokko van Daisy Voorn - WaarBenJij.nu

Marrakech

Blijf op de hoogte en volg Daisy

25 November 2008 | Marokko, Rabat

Haha, kom ik de avond voor ik wilde vertrekken uit Essaouira, Xavier en Noémie weer tegen! Heb toen besloten om nog drie daagjes (met hun) te blijven in Essaouira.
De laatste dag zijn we naar Sidi Kaouiki geweest, een beroemd surfstrand. Heb daar nog leuk op een drommedaris gereden, hehe..
De laatste avond ontmoetten we Jean-Marc en An uit Belgie, die we al eerder in Fez hadden ontmoet! Zijn toen gezellig met zn allen uiteten geweest.
Zit nu in Marrakech, erg leuk! Het plein Djemaa el-Fna is erg groot en er is constant van alles te beleven. De apen aan kettingen vind ik wat minder gezellig, maar ach..

Ik hoorde dat het lekker weer is in Nederland?! Sterkte met de kou allemaal!

• 25 November 2008 - 16:52

Nisha:

Wat een gezelligheid allemaal :D..
    Leuk dat je ze weer gevonden hebt!
    Zie dat je in je korte mouwtjes zit :S Is hier inderdaad niet echt aan te raden haha..
    Vanmorgen al bijna een slip gemaakt in de auto door de gladde wegen..
    Veel plezier nog meid!
    Liefs Dennis en Nisha xxx

• 25 November 2008 - 18:10

Liedy:

Hoi Dees, wat heb je weer een leuke foto's gemaakt. Ziet er erg gezellig uit allemaal! Dat is nog eens andere koek dan die foto's van de sneeuw die wij je hebben gestuurd hé! Hier is alles ok! Hoop je gauw weer te spreken op MSN.
    Veel liefs van ons drietjes.

• 26 November 2008 - 16:46

Tineke:

Hoi Daisy,

Geweldig wat jij allemaal ziet en mee maakt. Leuke foto,s.
    En je ziet je komt altijd mensen tegen waar je mee op kunt trekken.
    Geniet ervan en tot horens.

Dikke kus van mij.

• 27 November 2008 - 14:30

Betty & Kees:

Wij vonden het plein in Marrakech ook geweldig, maar ook de nauwe straatjes waar allerlei bedrijfjes zaten vonden wij de moeite waard. Mooie foto's van het surfstrand! Grappig dat je steeds dezelfde mensen tegen komt, kun je zo af en toe de Nederlandse taal weer eens oefenen. Nou veel plezier nog en tot gauw!

Liefs en dikke kus!

• 28 November 2008 - 19:39

Inge:

Heeeeeeej Deesssz!

Zo te zien gaat het je allemaal helemaal goed af.. geweldig!
    Erg mooi gedicht trouwens van voordat je vertrok. Ben benieuwd met welk gedicht je terugkomt.
    En als je terug bent, kom dan Wonderwijselijk weer bij ons aan ;)
    En over die aapjes... gewoon losmaken van de ketting natuurlijk!! Ook leuk om mee te nemen.
    Veel plezier nog meis!

liefs,
    Inge

• 29 November 2008 - 15:21

Gert En Henny:

hallo dees leuk wat je allemaal meemaakt prachtig land en geweldig dat je de zelfde mensen steeds weer tegen komt veel plezier en tot gauw liefs van ons