Op naar Meknès - Reisverslag uit Rabat, Marokko van Daisy Voorn - WaarBenJij.nu Op naar Meknès - Reisverslag uit Rabat, Marokko van Daisy Voorn - WaarBenJij.nu

Op naar Meknès

Blijf op de hoogte en volg Daisy

10 November 2008 | Marokko, Rabat

Heb het erg leuk gehad in de enorme stad Fes/Fez (met zijn 2 miljoen inwoners). We hebben een hotel met een super relaxed dakterras, je kan zo over de stad uitkijken.

George, een man die ik in Tarifa in het hostel heb ontmoet is hier ook heengekomen, dus we hebben de afgelopen dagen veel met zn zessen gedaan!

Ben gister met Noémie naar de hamman geweest, dat was echt goddelijk! We werden helemaal gewassen, gescrubt en gemasseerd.

En nu is mijn infectie helemaal over, heb ik over mijn hele lichaam huiduitslag (inclusief jeuk)! Waarschijnlijk een allergische reactie van de kuur die ik heb genomen tegen de infectie. Heb nu dus weer een kuur voor de allergische reactie :p

Vandaag ga ik naar Meknès met Matth & Natalie, de anderen gaan een andere weg.

Tot het volgende bericht maar weer..!

• 10 November 2008 - 09:49

Sharon:

Hey deesje,
    Je maakt wel een hoop mee zeg, nu weer uitslag! Je zit ook echt goed onder! Maar.. gelukkig is het ook gezellig, leuk die groepsfoto's!
    Liefs, Sharon

• 10 November 2008 - 12:25

Henny:

jeetje dees wat een uitslag is inderdaad van de kuur zo te zien hoop dat de medicijnen gauw helpen erg leuke foto's en geniet meid tot de volgende berichtje kus henny en gert

• 10 November 2008 - 14:57

Tineke:

Hoi Daisy,

Wat een verhalen allemaal, enig om te lezen. Leuk dat je ook anderen ontmoet hebt.Ga je echt kamelenvlees eten?????. Leuke foto's trouwens. Ik hoop dat de uitslag snel weg is, want jeuk is ook niet alles. Fijne reis verder.
    Groetjes van Tineke

• 10 November 2008 - 16:30

Michelle:

Nou ik ben mega jaloers als ik alles lees en bekijk. Als je terug bent wil ik alles van je horen. Geniet lekker verder!
    Kus Michelle

• 10 November 2008 - 17:17

Tessa:

Heerlijk allemaal! Vooral die uitslag haha! Maar het moet vast weer wegtrekken met zoveel zon en gezelligheid;)
    Enjoy!
    Dikke kusss

• 10 November 2008 - 19:20

Betty:

Over 2 weekjes zit ik op Bonaire maar ik denk niet dat ik zoveel mee zal maken als jij. Wel ga ik er heerlijk van de zon genieten. Die regen, wind en kou in Nederland is ook niet alles. Leuk bericht heb je weer geschreven en leuke foto's gemaakt. Nou veel plezier nog en tot snel.

Doei.

• 10 November 2008 - 21:24

Liedy:

Lieve Dees,
    Nou je zit inderdaad helemaal onder zeg. Hopelijk helpen de anti allergie pillen snel. Ziet er niet erg aantrekkelijk uit dat kamelenhoofd, ben benieuwd hoe het smaakt!
    Leuke foto zo met z'n allen en jij als bergbeklimmer ..ja ja, ziet er wel stoer uit!
    Nou dikke kus van pap en mij.

• 10 November 2008 - 21:26

De Van Veentjes:

Hoi Dees, je gaat toch niet echt aan dat vlees beginnen hé? Je wordt dan toch gelijk vegetariër.... Jouw huidje is trouwens ook wat aangedaan! Ik hoop dat het gauw over is. Leuk dat je in de hamman bent geweest. Nog een keer dan is je huid ook weer normaal. Leuk dat je weer vrienden hebt om mee te reizen. Veel plezier en we blijven je volgen. Kus van ons allemaal.