Genéve - Reisverslag uit Genève, Zwitserland van Daisy Voorn - WaarBenJij.nu Genéve - Reisverslag uit Genève, Zwitserland van Daisy Voorn - WaarBenJij.nu

Genéve

Blijf op de hoogte en volg Daisy

07 Oktober 2008 | Zwitserland, Genève

Hallo allemaal!

Thnx voor alle berichtjes, leuk dat jullie me een beetje volgen! Zit nu in Genéve en ga opweg naar Jord die hier ergens in een dorpje vlakbij au-pair is (wel in Frankrijk). Ik kan daar tot zaterdag blijven! Zaterdag kan ik dan mee terug naar Genéve en dan zie ik weer verder..

Gister was ik dus in Dijon, heb ik op een camping geslapen in mijn ieniemienie tentje! Was te doen, hehe.. Zoekende naar die camping ontmoette ik een Amerikaanse vrouw, die een stuk met me meeliep.. Ze nodigde me meteen uit om ergens wat te gaan eten! Was erg leuk en hebben goede gesprekken gehad..

Ik hoop dat met jullie ook alles goed gaat!

Kuss

• 07 Oktober 2008 - 14:13

Sanne:

Heeeey,

Het is echt een iniminie tentje!! haha kon je tas nog bij je hoofd?

Veel plezier in Genéve!

Liefs Sanne

• 07 Oktober 2008 - 18:24

Liedy:

Lieve Dees,

Het ziet er wel zielig ui hoor dat hele kleine tentje op de herfstgrond. Gelukkig heb je het niet al te koud gehad!! Vannacht kun je hopelijk weer lekker in een bed slapen. De groeten aan Jord en veel plezier in Geneve!
    Dikke kus van ons drie.

• 07 Oktober 2008 - 19:41

Trudy:

Hoi Daisy

Wat je allemaal al niet meemaakt in die paar dagen.Groet trudy

• 08 Oktober 2008 - 11:22

Steffi:

:D Geen claustrofobische aanvallen gehad 's nachts?

• 08 Oktober 2008 - 20:27

Nel:

Hoi Daisy!
    Wat moedig en heerlijk dat je op reis bent. Leuk tentje ook.
    Morgen gaan we je moeder uitzwaaien op Zuiderheide. Zal echt raar zijn zonder haar...

Geniet van je reis!

groetjes,
    Nel

• 10 Oktober 2008 - 09:34

Desiree:

Hee Dees!
    Wil je even heeeeel veel plezier en geluk wensen! Vind t superstoer dat je dit doet!!! (wat een klein tentje inderdaad, echt geweldig die foto!!:))
    Liefs Desiree (Uit Delft)

Daisy

Ik wil in ongeveer 6 maanden tijd een avontuurlijk reis maken van Nederland naar Zuid-Afrika... Ik reis allereerst van Nederland door Belgie, Frankrijk, Spanje naar Marokko toe.. Vanaf Marokko neem ik het vliegtuig naar Zuid-Afrika!